Powered by Joomla CMS.
logo

Македонски Англиски Албански

За насЗа нас - МИФ Дизајн

 

 

МИФ Дизајн работи успешно веќе 20 години. Нашата главна дејност е изработка на светлосни знаци и реклами, но исто така ги нуди ме сите  услуги за  печатење рекламен материјал и други услуги како брендирање на возила, CNC обработка и гравирање.

Ги следиме новите трендови и технологии во рекламирањето и печатењето. Со континуирано подобрување на услугите кои ги нудиме ние постојано стекнуваме нови клиенти. Нашите задачи ги извршуваме брзо и одговорно.

МИФ Дизајн има строга посветеност кон квалитетот, со цел да создаде производ кој помогне на нашите клиенти ќе им помогне да го унапредат своите бизнис. Нашата крајна цел е апсолутно задоволство на клиентите.

 

 

© 2013 МИФ Дизајн / Дизајн на teamvelkovski.com Сите права се заштитени.